TEXTUUR, ONZE SPECIALISATIE

Buiten strak schilderwerk en behangwerk is de opkomst van decoratieve afwerkingen niet meer weg te denken uit de huidige interieurs.Het kan iedereen bekoren of u nu ontwerper, architect of liefhebber bent die net dat tikkeltje méér wil

NOVACOLOR

Een Italiaans verhaal.

Novacolor was voor het eerst ontstaan in 1982 in het hart van één de meest productieve regio's van Italië. Het biedt een ruime selectie van decoratieve afwerkingen aan. Het kan overal toegepast worden zoals op wanden, deuren, kastdeuren , meubilair enz... Zelfs kunnen we logo's in reliëf of vloeibaar metaal verwerken


In 2018 zijn we als eerste in België Novacolor ambassadeur geworden als erkenning op ons werk en toewijding aan de Novacolor producten.


Wil jij ook een elegante minerale afwerking of hou je liever van robuust en of tijdloos beton?

Of wil je iets gewaagd voor je Horecazaak, kantoor of Hotel?

GIORGIO GRAESAN

Een Italiaans verhaal.

Giorgio graesan levert een uitgebreide collectie van bijzondere wandafwerkingen en staat bekend om het gebruik van natuurlijke materialen en innovatieve producten.


Passie voor creativiteit, kwaliteit en mooie materialen, dat is waar dit familiebedrijf voor staat.Giorgio Graesan producten worden werelwijd toegepast en door architecten voorgeschreven.Tot onze klantenkring behoren namen zoals Hilton, Gucci , en Bulgari
VALPAINT

Valpaint is een van oorsprong Italiaans bedrijf en is één van de toonaangevende fabrikanten van decoratieve stuc afwerkingen en verven vanuit technologisch oogpunt. Met respect voor het milieu maakt Valpaint hoogstaande, opvallende en innovatieve pleisters en verven. Verf op waterbasis met speciale effecten, kalkpleisters op basis van mineralen en coatings voor het maken van antieke effecten zijn slechts enkele voorbeelden.

.
MR CLAY KLEI

Kleipleister uit Litouwen.

Het is een ambachtelijk product geboren onder de meest onverwachte omstandigheden.

Kleipleister is echt een pareltje voor wie van de natuur houdt. Het is stijlvol, luchtzuiverend, vochtregulerend, vuil en stofafstotend, geur absorberend, schimmelvrij en geluiddempend.

Ze neutraliseren de straling die vrijkomt van onze moderne apparatuur.


Klei kan decoratief maar ook zeer naturel geplaatst worden mogelijkheden en kleuren zijn eindeloosRESSOURCE

Een Frans verhaal met de mooiste kalkverven en technieken die op een ongekende manier worden voorgesteld.

MATERIA VIVA Novacolor

Kalk en natuurlijke componenten ontmoeten elkaar en geven leven aan een delicaat en krachtig instrument vol kleuren, sensaties en geluiden.


De lijn is ontwikkeld in vier texturen die verschillende facetten van de natuur vertegenwoordigen: de unieke poederbasis, gemengd met de aggregaten Cocciopesto, Zeeschelpen , lavasteen en Kurk.

Het creëert decoratieve effecten die de rijkdom van de mediterrane architectuur oproepen.