VILLA BRASSCHAAT 

In deze karaktervolle Villa hebben we de slaapkamer, wijnkelder, woonkamer, bureau, keuken en traphal in verschillende decoratieve technieken geplaatst.

Voor de traphal hebben we de populaire stijlvolle kalkpleister van Novacolor gebruikt , de kleur hebben we afgestemt aan de noden van dit pareltje.De muren zijn een canvas op zich geworden.

In de slaapkamer , Bureau en de wijnkelder hebben we gewerkt met een Kalkverf van Ressource peintures.Traditioneel geplaatst om zo een mooie vlamtekening te creeëren.

De woonkamer is dan weer in iets zeer speciaal geplaatst op de wens van de klant. De klant wilde een verouderde verweerde look in de woonkamer. Hiervoor hebben we een Vieux Mur techniek toegepast van de fabrikant Ressource peintures. Ontwerp van Myriam Gevaert Ressource. Deze techniek weergeeft een oude verweerde look die perfect paste bij hun huisstijl en meubilair. Een kunstwerkje op zich!

Het toilet is dan weer een meesterwerk op zich , hier hebben we lasnaden aangebracht en alles in een roest techniek van Novacolor geplaatst net echt! Welbesproken thema bij mensen die op bezoek komen.