AFFRESCHI&AFFRESCHI


Luxury Italian Art

Onze samenwerking met Affreschi & Affreschi maakt het mogelijk om op maat gemaakte wanddecoraties aan te bieden gemaakt van de bestenatuurlijke materialen als kalk en quartz. Het resultaat is de look en feel van een echte muur.Iedere mural is uniek en op maat gemaakt in de Italiaanse Affreschi studio.


De decoraties zijn binnen, buiten en zélfs op vloeren toe te passen.


Affreschi & Affreschi levert klassieke fresco schilderingen als wand of plafonddecoratie (Affreschi is het Italiaanse woord voor Fresco)maar ook levensgrote industriële murals waardoor je je bijvoorbeeld in een verlaten fabriekspand waant.


Iedere mural is uniek en op maat gemaakt in de Italiaanse Affreschi studio op een pleisterlaag van 1mm.Het is zelfs mogelijk om aanpassingen aan het ontwerp te doen waardoor we tegemoet kunnen komen aan de meest gedetailleerde wensen van architect of decorateur.


We kunnen ook zelf fresco's ontwerpen bijvoorbeeld de skyline van Antwerpen of elders... Alles kan zelfs met bedrijfslogo en veel meer!

Tevens kunnen we fresco's leveren op frame als kunstwerk, uw trouwfoto, uw kleine kroost of gewoon een mooi uitzicht op pleister.(Ideaal als geschenk)


Er is keuze uit meer dan 500 decoraties in diverse stijlen.We hebben voorbeeldboeken van alle collecties met echte frescostalen als voorbeeld.Op de website staat er slechts een klein deel van ons aanbod.

Prijzen op aanvraag.

ENKELE VOORBEELDEN COLLECTIE ITALIAANSE KUNSTENAAR MILO MANARA

Erotisch striptekenaar.

ENKELE VOORBEELDEN COLLECTIE DUITSE KUNSTENARES SIMONE FLORELL


Haar kunstwerken onderzoeken de behoeften van onze hersenen uit het stenen tijdperk en onze oorspronkelijke impulsen. De Duitse kunstenaar onderzoekt ook sociale structuren, de kwetsbaarheid en dynamiek van menselijke relaties, antropologie, psychologie en persoonlijke ontwikkeling, maar ook cultuur en angst.

ENKELE VOORBEELDEN COLLECTIE SPAANSE KUNSTENARES MARIA DALLI


innerLine is onze nieuwste fresco collectie welke met de hand getekend is door kunstenares María Dalli. Getekend in 1 lijn zonder dat de pen van de ondergrond komt! gereproduceerd op onze unieke eco friendly, minerale pleisterwandbekleding.

ENKELE VOORBEELDEN COLLECTIE ITALIAANSE ARCHITECT EN DESIGNER VINCENZO D'ALBAENKELE VOORBEELDEN VAN DE VELE ANDERE COLLECTIES ...  BEZOEK AAN HET FABRIEK PUGLIA ITALIË ...  OPDRACHT OP MAAT... 

JEUGD FOTO'S IN FRESCO LATEN MAKEN ALS KUNSTWERK. BEKIJK ZEKER ONZE PROJECTENPAGINA