MR CLAY NATUURLIJKE KLEIPLEISTER


WIL JIJ EEN WARM EN COSY GEVOEL KIES DAN VOOR KLEI PLEISTER OP JE WANDEN.


Wij plaatsen klei in toepassingen die niet gekend zijn in België. Deze klei is luchtzuiverend, gezond en nog mooi ook !

Kan vooral zeer stijlvol en op een zachte vlakke manier aangebracht worden maar ook zeer decoratief.


Onze Klei heeft vele positieve eigenschappen, ze zijn onder andere vochtregulerend, vuil- en stofafstotend, geur absorberend, schimmelvrij, geluiddempend en ze neutraliseren de straling die vrijkomt van onze moderne apparatuur.

Het is een ambachtelijk product geboren onder de meest onverwachte omstandigheden.Toen we in Lithouwen voor de eerste keer kennis maakte met de vrouwelijke CEO Raimonda waren we eigenlijk zeer verrast door het ontstaan van het jong bedrijf.

Waarschijnlijk zou ze nooit op de productie van kleipleister gekomen zijn als ze nooit in een oude steenfabriek had gewerkt. De steenfabriek moest op een gegeven moment de deuren sluiten.

Op dat moment kwam Raimonda op het idee om met de beschikbare natuurlijke grondstoffen een soort van kleipleister te maken.

Het idee was voor haar niet eenvoudig om de juiste recepten te maken en te zoeken achter zakenpartners.

Het product te introduceren bij interieurontwerpers en architecten en uiteindelijk de verkoop starten.


Hoewel ze voor grote uitdagingen stond, geloofde ze zeer sterk dat haar kleipleister een veelbelovend product is dat na verloop van tijd steeds meer in verscheidene ruimtes zal worden aangetroffen,omdat het niet alleen natuurlijk maar ook erg mooi is.

Het is een jonge vrouwelijke ceo die best trots mag zijn op haar kleipleister.Het is een onvoorstelbaar prachtig product met veel mogelijkheden en we zijn blij dat we dit product aan jullie mogen voorstellen. Echt een pareltje voor wie van de natuur houdt.

Wil je een zachte stijlvolle wandafwerking met een zeer licht wolkerig effect dan is deze kleipleister zeker iets voor jou. Maar ook voor decoratieve wandafwerkingen zeer geschikt!


Contacteer ons voor meer info ?