Onze specialisatie texturen


Buiten strak schilderwerk en behangwerk is de opkomst van decoratieve afwerkingen niet meer weg te denken uit de huidige interieurs.

Het kan iedereen bekoren of u nu ontwerper, architect en of liefhebber bent die net dat tikkeltje méér wil.


NOVACOLOR

Een Italiaans verhaal.

Novacolor was voor het eerst ontstaan in 1982 in het hart van één de meest productieve regio's van Italië. Het biedt een ruime selectie van decoratieve afwerkingen aan. Het kan overal toegepast worden zoals op wanden, deuren, kastdeuren , meubilair enz... Zelfs kunnen we logo's in reliëf of vloeibaar metaal verwerken


In 2018 zijn we als eerste in België Novacolor ambassadeur geworden als erkenning op ons werk en toewijding aan de Novacolor producten.


Wil jij ook een elegante minerale afwerking of hou je liever van robuust en of tijdloos beton?

Of wil je iets gewaagd voor je Horecazaak, kantoor of Hotel?



MR CLAY

Kleipleister uit Litouwen.

Het is een ambachtelijk product geboren onder de meest onverwachte omstandigheden.

Kleipleister is echt een pareltje voor wie van de natuur houdt. Het is stijlvol, luchtzuiverend, vochtregulerend, vuil en stofafstotend, geur absorberend, schimmelvrij en geluiddempend.

Ze neutraliseren de straling die vrijkomt van onze moderne apparatuur.


Klei kan decoratief maar ook zeer naturel geplaatst worden mogelijkheden en kleuren zijn eindeloos


GIORGIO GRAESAN

Een Italiaans verhaal.

Giorgio graesan levert een uitgebreide collectie van bijzondere wandafwerkingen en staat bekend om het gebruik van natuurlijke materialen en innovatieve producten.


Passie voor creativiteit, kwaliteit en mooie materialen, dat is waar dit familiebedrijf voor staat.Giorgio Graesan producten worden werelwijd toegepast en door architecten voorgeschreven.Tot onze klantenkring behoren namen zoals Hilton, Gucci , en Bulgari



WALL 2 FLOOR

Italiaanse microcement van Novacolor

Wall2Floor is een meerlaags microcement systeem dat naadloze overgangen creëert op horizontale en verticale oppervlakken voor vloeren, wanden, traptreden, meubels, badkamers...


Wall2Floor is eigentijds, uniek en een decoratief element het geeft leven en zorgt voor unieke oppervlakken. Het product bestaat uit cement en bevat geen kalk.



CEM COLORI ART

Beton ciré art

Cemcolori is een naadloze, waterdichte en onderhoudsvriendelijke betonlook afwerking voor wanden, vloeren en diverse meubels. De Cemcolori producten hebben een 100% natuurlijke en robuuste uitstraling en het is bovendien van nature waterdicht.



MORTEX

De mooie uitstraling en de waterdichte kenmerken maken Beal Mortex ideaal om wanden in de badkamer op een stijlvolle manier mee te bekleden maar ook meubels, trappen en decoratieve wanden zijn mogelijk.



RESSOURCE

Een Frans verhaal met de mooiste kalkverven en technieken die op een ongekende manier worden voorgesteld.




VALPAINT

Een Italiaans verhaal dat zich onderscheid van alle andere Italiaanse fabrikanten. Ze hebben een atypsche een aparte collectie van technieken die nergens anders verkrijgbaar zijn.